USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Миколай пам'ятає про всіх»: у Луцьку діти з інвалідністю отримають подарунки

19 Грудня 2020 12:52
Сьогодні, 19 грудня, відзначають день Святого Миколая Чудотворця. У ці дні малеча з нетерпінням чекає приходу Миколая, але є дітки, які особливо заслуговують на свято.

Луцька міська рада одинадцятий рік поспіль спільно зі службами таксі міста організовують акцію «Миколай пам'ятає про всіх» - адресне привітання дітей з інвалідністю, повідомляють на сайті установи.

Розпочався захід традиційно біля пам'ятника Святого Миколая із запалення свічки від Вифлиємського вогню, як символ добробуту та миру для нашої громади. Юні лучани, учні музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, підготували тематичну літературно-музичну композицію.
«Сьогодні особливе свято — день Святого Миколая, який є покровителем нашого міста. Цикл заходів розпочинається саме з цієї акції. Служби таксі, волонтери допомагають нам подарувати частинку тепла діткам, які, на жаль, не можуть відвідати святкові заходи у нашому міста. Зараз 228 дітей отримають подаруночки», - зауважив під час виступу міський голова Ігор Поліщук.
Він привітав присутніх з прийдешніми святами, побажав родинного затишку, надії, оптимізму, миру, добра та злагоди у кожну домівку. «Щиро бажаю, щоб наступний рік був успішним! Хай Господь благословить всіх нас», - зазначив Ігор Поліщук.

Особливі слова вдячності міський голова висловив волонтерам, меценатам та благодійникам, які долучилися до акції. А це служби таксі: «Еліт-таксі», «Експрес-таксі», «Чумак-таксі», громадські організації «Я водійка», «Волинський автомобільно-мотоциклетний клуб-WEST LEVEL», Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Грудня 2020 16:50
Не понимаю почему надо заботится, радовать подарками ТОЛЬКО детей инвалидов. Надо ВСЕХ порадовать. В России на каждого (каждого!!!) ребёнка до 7 лет государство выделело по 5 тыс.руб (около 1900 грн по курсу НБУ). Для инвалидов дополнительные доплаты.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus