USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Митці Волині збирали кошти для Національної гвардії

30 Червня 2014 08:00
Благодійний марафон, мета якого - збір коштів для Другого батальйону Нацгвардії України, відбувся у Луцьку.

Акція «Митці Волині – захисникам України» стартувала 29 червня на Театральному майдані. Неподалік сцени стояли скриньки для збору коштів, про це, на початку акції повідомили ведучі Юрій Кльоц та Яна Рамська. Також,пожертви можна було переказати на розрахунковий рахунок Волинської обласної громадської організації «Перспективи Волині» р/р 26002055500944 у Волинському ГРУ ПАТ КБ «Приватбанк».

Зібрані кошти планують використати для придбання екіпіровки та захисного спорядження для бійців.

Марафон розпочали з молитви, яку прочитав отець Роман та молитовного гімну України «Боже великий, єдиний, нам Україну храни» у виконанні вокального квартету «Автограф».


Окрім матеріальної, подбали також і про моральну підтримку військовослужбовців. Так, поряд з сценою діти малювали для військових. Вони самотужки запакували свої творіння у конверти, а згодом, відправлять їх українським військовим, які несуть службу у зоні АТО. Акцію здійснили вихованці шкільного клубу підприємництва «Step by step». Про це розповіла практичний психолог Підгайцівського НВК, тренер клубу Юлія Кожевнікова.


Також, на Театральному майдані, у пакети із написом «Добрі речі» збирали те, що лучани могли подарувати дітям переселенців, які перебувають у селі Дерно. Наразі там є 25 діток.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 30 Червня 2014 08:45
Молодці! Юлія Кожевнікова - то Галі Конах рідна сестричка...
сура Показати IP 30 Червня 2014 09:38
а хто як не простий люд допоможе нашій арміі, як чиновики сидять і думають як навіть на цьому заробити
Патріотка Показати IP 30 Червня 2014 15:41
Юлія Кожевнікова та її клуб Step by step нереальні молодці! Це справжні патріоти й активісти! Так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus