USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На чемпіонаті Луцька з волейболу змагалися шість дівочих команд: хто переміг. Фото

8 Жовтня 2023 18:57
Упродовж вихідних у Волинській ОДЮСШ відбувся чемпіонат Луцька з волейболу серед дівчат. Участь взяли шість команд, у складах яких волейболістки 2008 року народження та молодші.

Організувала змагання Федерація волейболу міста Луцька, підтримку надали департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Учасниками волейбольного чемпіонату стали команди з Ковеля, Костополя, Луцька та Львова. Переможця визначали після ігор «кожен із кожним». У підсумку удача не була прихильною до команди зі Львова «КІВС», яка посіла шосте місце. Їхні землячки з «ДЮСШ» – п’яті, представниці Костополя – четверті.
Бронзові медалі забрала Ковельська ДЮСШ-1. Найпрестижніші нагороди вибороли луцькі волейболістки з обласної спортшколи – команда дівчат 2009 року народження під керівництвом тандему Галини Ромашкевич та Олени Алєксєєвої посіла друге місце, а тренерка Іванна Ковальчук привела волейболісток 2008 року народження до перемоги.
Читати ще: За Кубок Луцька з волейболу боролися чоловічі та жіночі команди: хто переміг. Фото

Голова федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний зазначив, що турнір став одним з етапів підготовки до чемпіонату України серед дівчат, який розпочнеться в середині жовтня.

«До змагань долучилися шість команд, які представляли Луцьк, Львів, Ковель та Костопіль. Усі команди зіграли між собою, після чого визначився переможець, а загалом відбулося 15 матчів», – поінформував Дмитро Піддубний.

Він додав, що чемпіонат не обійшовся без підтримки місцевої влади та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який забезпечив спортсменів пам’ятними нагородами.
Директор департаменту молоді та спорту Луцькради Володимир Захожий подякував командам та тренерам за участь, а також – Збройним силам України, без яких змагання не відбулися б.

«Бажаю кожному перемог у майбутньому. Ігри були надзвичайно цікаві та технічні. Чудово, що навіть у такий важкий час батьки та тренери знаходять можливість забезпечувати вам тренувальний процес, відрядити на змагання. Луцьк завжди радо вас вітатиме, адже молода та здорова нація є запорукою успіху країни», – звернувся до спортсменів Володимир Захожий.
Читати ще: Іскри летіли по піску: у Луцьку – турнір із пляжного волейболу. Фото

Менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський відзначив гарну гру команд, побажавши волейболісткам спортивного розвитку.

«Приємно було спостерігати за місцевими командами, які вибороли найвищі нагороди. Гості Луцька теж показали гарну гру. А Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» надалі підтримуватиме спортивні змагання в місті, щоб наші спортсменки мали змогу ставати кращими щодня», – наголосив Тарас Осадовський.
По завершенню чемпіонату Луцька переможці отримали медалі та кубки. Окремо відзначили найкращих гравчинь у складі кожної з команд. Ними стали Ольга Степчук (Костопіль), Анастасія Перебойчук (Ковель), Анна Набойщикова (ДЮСШ Львів), Вікторія Магдзяк (КІВС Львів), Олександра Ковтун (Луцьк, 2009), Вікторія Удалова (Луцьк, 2008). Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України. Одначасно у залі ОДЮСШ відбувався чемпіонат з волейболу серед хлопців. Про його підсумок повідомимо окремо.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus