USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Коли на Волині прощатимуться з військовими Валентином Козодоєм та Андрієм Бубалом

8 Лютого 2023 15:35
Сьогодні жалобний кортеж із тілом померлого захисника Валентина Козодоя прибуде на малу батьківщину.

Про це повідомили в Мар’янівській селищній раді.

«Зустрічаємо померлого Героя Козодоя Валентина Леонідовича сьогодні близько 18-19 год. Кортеж буде їхати з боку Горохова через Цегів до будинку дочки у смт Мар’янівка, вул. Озерна (через центральне роздоріжжя вулицею Соборною). Уклінно просимо вийти та віддати шану Захиснику», – йдеться в повідомленні.
Похорон відбудеться 9 лютого у церкві святих апостолів Петра та Павла смт Мар'янівки. Початок поховальної процесії в оселі померлого – об 11:00. Поховають військовослужбовця на кладовищі села Цегів.

7-9 лютого в Мар'янівській селищній територіальній громаді оголошено Днями жалоби.

А завтра орієнтовно о 9:30 жителів сіл Дерно, Хром’яків, Дідичі та усіх небайдужих мешканців Олицької громади вийти та гідно зустріти траурний кортеж із тілом захисника Андрія Бубала.
Завтра, 9 лютого, відбудеться прощання із військовослужбовцем. Чин поховання відбудеться об 11:00 в церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Дідичі. Поховають воїна на місцевому кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять, честь і шана захисникам України!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus