USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На ярмарку в луцькому садочку збирали гроші для ЗСУ

28 Вересня 2023 16:21
27 вересня у ЗДО №11 Луцька відбувся благодійний ярмарок, приурочений до Дня захисників та українського козацтва на підтримку ЗСУ.

Як повідомляють у закладі дошкільної освіти, кожна з дванадцяти груп зробила свій внесок та представила стіл з товарами на продаж, серед яких були солодощі, домашня випічка, фрукти, вироби ручної роботи, мед, патріотичні сувеніри та багато іншого.

Учасниками ярмарку стали не лише працівники закладу, а й усі охочі, зокрема батьки вихованців.
Дійство відбувалось на свіжому повітрі на подвір'ї закладу з музичним супроводом. Усі учасники ярмарку перебували в гарному настрої та отримали моральне задоволення від того, що зробили добрий, милосердний вчинок заради рідної України.
Під час ярмарку вдалося зібрати 31788 гривень. Ці кошти скерують на підтримку наших воїнів.

«Дякуємо кожному, хто долучився до заходу. Наша сила – у прагненні бути корисними своїй армії та Україні», – зазначають у садочку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus