USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі прикордонники на кордоні з Білоруссю гасили пожежу

8 Вересня 2016 08:14
Прикордонники разом з лісниками локалізували пожежу на кордоні з Білоруссю, - інформують у прес-службі Держприкордонслужби Волині.

Учора на Рівненщині прикордонники Луцького загону спільно з працівниками Висоцького лісового господарства з залученням техніки протягом години локалізувати загорання трав’яного покрову.

Саме під час моніторингу прикордонники виявили пожежу на напрямку Удрицьк Україна - Бухличі Республіка Білорусь, що в 200 метрах від лінії державного кордону.

Про дану ситуацію негайно було проінформовано районні сили МЧС, лісників та білоруських колег.

Завдяки вчасному реагуванню пожежу було ліквідовано повністю та не допущено її поширення через кордон на територію Республіки Білорусь.

Підготував Віктор Вирва
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus