USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Ковельщині молодик підірвав гранату на подвір‘ї в недруга

25 Квітня 2022 16:47
Надзвичайна подія трапилася вночі проти 25 квітня у селищі Головне Ковельського району. 24-річний заявник повідомив, що у його дворі вибухнув невідомий пристрій і пошкоджено будинок.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та спеціалісти відділу вибухотехнічної служби ГУНП, повідомляють у секторі комунікації поліції Волині.

Обстеживши територію, правоохоронці встановили, що вибух стався внаслідок підриву боєприпаса, схожого на гранату РГД-5. Окрім цього, зловмисник кинув ще одну гранату на територію сусіднього будинку, вона не розірвалася. Вибухотехніки вилучили пристрій, скерували його для проведення експертиз.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські з‘ясували, що до скоєння незаконного діяння причетний 20-річний односелець заявника. Подіям передував конфлікт, що виник напередодні увечері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus