USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На трасі Ковель-Київ обмежили рух транспорту

4 Вересня 2015 16:45
У зв’язку із горінням торф’яного покрову в окремих районах Житомирської області спостерігається задимлення окремих ділянок автодоріг Київ – Ковель та Київ – Чоп.

Про це у п'ятницю інформує прес-центр УДАІ УМВС у Житомирській області, ‒повідомляє УП.

Державтоінспекція попереджає водіїв транспортних засобів про обмеження швидкості руху до 50 кілометрів на годину.

В умовах обмеженої видимості на окремих ділянках автодороги Державтоінспекція радить водіям рухатись із увімкненим ближнім світлом фар, користуватись пасками безпеки, дотримуватись дистанції та не перевищувати безпечної швидкості.

Аби уникнути створення аварійних ситуацій, про кожен маневр слід завчасно попереджати інших водіїв світловими сигналами.

У разі виникнення необхідності зупинити автомобіль, обов’язково увімкніть аварійну світлову сигналізацію та зупиніться у спеціально відведених для цього місцях поза межами проїзної частини.

По можливості українців просять утриматися від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані.



Нагадаємо, лучани вже зранку помітили сильне задимлення у місті. Стало відомо, що головна причина цього - горіння торф’яників, спалення листя і бадилля. Аналогічна ситуація простежується у різних районах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не додумаємось Показати IP 4 Вересня 2015 18:03
Де всі "патріоти" ?! Чому не взяти відро в руки чи гіляку і допомогти пожежу гасити. Чи диванна сотня в барах ?
Ема до не додумаємось Показати IP 4 Вересня 2015 20:14
а ти знаєш , що торф важко гасити.що він горить всередині.це є ??? доки він не догорить то нічого не буде!!!!!! Торф горить повільно на всю глибину його залягання. Торф'яні пожежі охоплюють великі площі й важко піддаються гасінню, коли горить шар торфу значної товщини. Торф може горіти в усіх напрямках, незалежно від напрямку й сили вітру, а під ґрунтом він горить навіть під час помірного дощу й снігопаду. Торф'яні пожежі рухаються повільно, по декілька метрів на добу, і відзначаються тим, що їх майже неможливо згасити. Вони небезпечні раптовими проривами вогню з під землі і тим, що їх край не завжди помітний. Ознакою підземної торф'яної пожежі є характерний запах гарі, місцями з під землі просочується дим, а сама земля гаряча. Торф вигоряє зсередини, утворюючи порожнини, в які можна провалитися й згоріти. Температура в товщі торфу, охопленого пожежею, більше тисячі градусів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus