USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На луцькій автостанції – незаконний МАФ депутата облради

12 Грудня 2016 13:29
Всі тимчасові споруди на території Луцької автостанції №1 встановлені незаконно. Відтак, згідно з рішенням виконкому від 7 жовтня 2016 року всі ці кіоски підлягали демонтажу.

Проте, вочевидь, серед усіх цих тимчасових споруд є «недоторкані». Так, на розгляд виконкому досі не подали проект рішення про демонтаж одного із незаконних МАФів, а саме «Смачна хвилинка». Як виявилося, цей МАФ належить дружині депутата Волинської обласної ради Михайла Імберовського (Самопоміч).

Про це йдеться у відповіді департаменту муніціпальної поліції на звернення депутата Луцької міської ради від фракції УКРОП Микити Рабана.

Зокрема, у відповіді зазначається, що згідно з рішенням виконкому від 7 жовтня 2016 року, 21 тимчасова споруда на вулиці Конякіна,39 (територія прилегла до автостанції №1) підлягає знесенню.

Відтак 28 жовтня луцькі муніципали розпочали роботи з демонтажу вказаних тимчасових споруд. Станом на 11 листопада 2016 року з 21 споруди було демонтовано 6.

Роботи щодо знесення 4 кіосків - кіоск №16 з продажу тютюнових виробів, кіоск «Соломійка», кіоск «Чудопіч», кіоск «Волинський пекар» - призупинили згідно з рішенням Луцього міськрайонного суду. Окрім того, Луцький міськрайонний суд видав ухвалу щодо заборони вчиняти дії департаментом муніципальної поліції щодо демонтажу кіоску №15 «Гурман».

Натомість у тій такі відповіді департаменту муніципальної поліції від 14 листопада 2016 року йдеться, що проект рішення про знесення кіоску «Смачна хвилинка» має бути поданий на наступне засідання виконкому. Проте на жодне засідання виконавчого комітету, а їх уже відбулося 2 з того часу, цей проект рішення так і не подали.

«Департаментом муніципальної поліції Луцької міської ради на чергове засідання виконавчого комітету буде підготовлено проект рішення про демонтаж пересувної тимчасової споруди «Смачна хвилинка» ФОП Імберовська О.В», - вказано у відповіді муніципалів.

Відтак, виникає два запитання:

1. Чому не було подано проект рішення про знесення кіоску на загальних підставах, як усі інші?

2. Чому після того, як було надана відповідь депутату, ця споруда так і не була подана на розгляд виконкому?

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини власні джерела у міській раді, розміщення незаконного МАФу «Смачна хвилинка», що належить дружині депутата облради Михайла Імберовського, лобіює секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, яка, буцімто, пригрозила Луцькому міському голові Миколі Романюку, що вийде з умовної більшості, якщо проект рішення про знесення кіоску винесуть на розгляд виконкому.

Тож, вочевидь, заяви власників знесених кіосків про те, що у міській раді лобіюють інтереси лише окремих підприємців, мають підґрунтя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Світлана Показати IP 12 Грудня 2016 13:48
Я не розумію що коїться без рішення суду зносить ся . Потім суд виносить рішення що повернути назад . І за кошти тих же підприємців повертається назад. Доки цей бардак буде продовжуватись. Чому людям не дати працювати. А ті кошти направити в якусь благодійну справу. Чому ми так живем? Тому що це така натура українця чому він буде щось мати а я ні . Чому ті кошти не надати тій людині яка цього потребує. Всі війна війна . Вона і тут де люди воюют один проти одного. Почніть з себе і буде все гаразд і всім вистачить . Не зїдайте один одного . Треба допомагати один одному. Чому хто в погонах або хто має якісь зв'язки той прав. Давайте допоможемо один одному.
Світлана Показати IP 12 Грудня 2016 14:40
Я думаю це підсилу кожному . Допомогти ,а не відібрати . Тим більше матеріальної допомоги ніхто не просить. А як відібрати чи зробити комусь щось погано . То хто перший . Зараз не той час . Якщо є якесь порушення то допоміжіть його вирішити ,підскажіть як правельно і з найменшими затратами це вирішити ,для того обирається громада,дупутати,щоб допомагати людям . Чи можливо я помиляюсь?
Олег Показати IP 12 Грудня 2016 15:20
За що Ткачук інфу на Юлю злив ...? Шо вона не так зробила;)
Місто Показати IP 12 Грудня 2016 15:44
Украінська натура сам не гам ідругому не дам Розробіть проект благоустрою воезалу і тоді скажіть людям має бути ось так На ці місьцч оголошуємо конкурс і це буде зрозуміло і відносно справедливо Люди заробляють копійку поки хай працюють і платять податки Ні давай будемо включать пллітику Наведіть порядок біля базару а тоді беріться за інші місця Коли вмре украіиська жаба
11 Показати IP 14 Грудня 2016 10:46
От ви всі базар базар. Але в мене одне запитання . Коли починалось ато якого хрен...А ви ішли на той база і казали немає грошей на бронежилет . Люди помирають дайте гроші . Чи може депутати вам дали . Вже забули активісти недоделан...і .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus