USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На луцькому ринку жінка торгувала цигарками без дозволів і реєстрації

8 Листопада 2023 16:06
Днями під час проведення фактичної перевірки торговельного об’єкта на Центральному ринку в м. Луцьку Волинської області встановлено факт реалізації тютюнових виробів із низкою порушень податкового законодавства.

Зокрема, податкові інспектори виявили, що громадянка здійснювала роздрібну торгівлю тютюновими виробами без державної реєстрації як суб’єкта господарювання, не отримала ліцензію на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами та здійснювала торгівлю цигарками без марок акцизного податку, повідомили у ДПС Волині.

Працівники управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області зателефонували до служби 102 для виклику працівників поліції задля вилучення тютюнових виробів та складання протоколу про адміністративне правопорушення, а саме продаж тютюнових виробів без марок акцизного податку та відповідних дозвільних документів.

Працівники поліції встановили, що громадянка, яка здійснювала продаж тютюнових виробів без марок акцизного податку, не зареєстрована у встановленому порядку як фізична особа-підприємець платник податків. Тож працівники поліції склали протокол про адміністративне правопорушення та вилучили з обігу 28 пачок тютюнових виробів різних марок на суму 2,05 тис. гривень.

Встановлення факту порушення законодавства стало можливим завдяки небайдужості громадян, які надіслали відповідне звернення до ГУ ДПС у Волинській області про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції у м. Луцьку на Центральному ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Листопада 2023 18:55
От нахаба! В тюрму!
Справедливість до Анонім Показати IP 8 Листопада 2023 20:17
Та чого ж в тюрму? Давай одразу розстріляй

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus