USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Миколаївщині знищено ворожу базу, 245 одиниць техніки та багато солдатів РФ

4 Березня 2022 06:49
Протягом двох діб відпрацювання аеродрому та військової бази біля Куйбишевого (неподалік Херсона) Збройні сили України знищили близько 245 одиниць техніки російських військ, 30 вертольотів, а також особовий склад.

Про це повідомив голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім у Telegram, передає Українська правда.

«Є такий аеродром у Куйбишевому та велика військова база. Ми її два дні гладимо, і за підсумками двох днів це приблизно 245 одиниць техніки, особовий склад, купа палива (знищеного, – УП). Для розуміння, це дуже важлива стратегічна точка, яка приймала вантажі й надалі до нас відправляла. Це два дні відбувалося, дві ночі, – написав він. – Ми знищили близько 30 вертольотів, дуже багато особового складу… Багато бензовозів, багато БТРів, завдяки друзям, які підсвічували ці об'єкти. Основна маса знищеної техніки за ці два дні – просто на аеродромі та на базі, що була поряд».

Кім розповів, що 3 березня українські захисники цілий день ганялися за ворогом і зрештою наздогнали – по колоні вдарили, а трошки пізніше взагалі добили.

«Працював «Град» за базою, що біля Баштанки… У нас втрат нуль, тримаємося. В окупантів багато втрат, знаємо, де їхній табір з травмованими, не стали туди бити, пропонували допомогу, але вони відмовилися», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus