USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

На облаштування укриття у волинській лікарні бракує пів мільйона

16 Березня 2023 14:35
На облаштування укриття у лікарні в Шацьку не вистачає пів мільйона гривень. Укриттям зможуть користуватися не тільки пацієнти та працівники медичного закладу, а й діти з ліцею та садка, розміщених поруч.

Про це йшлося 16 березня під час сесії Волинської обласної ради

Як розповіла депутатка, керівниця шацької лікарні Світлана Крецу, заклад охорони здоров’я розміщено на прикордонній території, тобто перебуває під загрозою потенційних обстрілів ворога.

У підприємства є можливість облаштувати підвальне приміщення під найпростіше укриття. Для цього потрібно близько 1,28 мільйона гривень. Частину коштів виділили, зокрема, місцева влада та з власних коштів лікарні.

Для завершення робіт не вистачає 500 тисяч гривень. Ці кошти Світлана Крецу попросила передбачити в бюджеті області.

Депутатка наголосила, що після капітального ремонту укриття зможуть використовувати здобувачі освітніх послуг із поблизьких ліцею та садочку.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Березня 2023 14:42
варто добре перевірити обсяг виконаних робіт, щоб потім підрядника до суду не тягнути. 100% відкати були.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus