USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На озері Світязь втопились двоє дітей

4 Липня 2019 09:35
На озері Світязь втопились двоє малолітніх хлопчиків, які купались без нагляду дорослих.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Близько 18:30 на озері Світязь у Шацькому районі двоє хлопчиків віком 9 і 10 років пішли купатися без нагляду батьків і не повернулися.

На пошук дітей були направлені троє працівників відділення аварійно-рятувальних робіт селища Шацька на моторному човні «Шторм-400». Вони й виявили тіла загиблих дітей.

Як розповіли в водолазно-рятувальному відділенні смт Шацьк, сім'я зі Львівщини приїхала на відпочинок в урочище Гряда, пише Район.Шацьк. Поки дорослі розпаковували сумки, двоє хлопчиків (син і племінник одного з батьків), 2009 і 2010 років народження, побігли купатися.

Коли дітей почали шукати, то було вже пізно: спершу помітили у воді тіло однієї дитини, через деякий час – іншої. Медикам, які проводили реанімаційні заходи, не вдалося врятувати дитячі життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Z Показати IP 4 Липня 2019 13:06
Який жах!. коли вже буде на тому Світязі організований цивілізований безпечний відпочинок з рятувальниками на пляжах, бо ціни - космос, а інфраструктура і цивілізація - дичь дика.
Ж до Z Показати IP 4 Липня 2019 15:40
Треба за дітьми дивитися
М до Жо до Ж Показати IP 4 Липня 2019 17:13
одне іншому ніяк не заважає, але відпочинок має бути по можливості максимально безпечним, а не за принципом "спасєніє утопающих - дєло самих утопающіх", не в джунглях же живем, а репетуєм на кожному кроці, що хочем в цивілізацію.
Євробидло до Z Показати IP 4 Липня 2019 18:35
Коли вже батьки навчаться за своїми чадами дивитися, проводити інструктаж про поведінку на воді і техніку безпеки? Чи рятувальники повинні і за алкашами дивитися, і за дітьми і за тими хто не вміє плавати? Дурна логіка бачити винного завжди когось іншого......
Ага до Євробидло Показати IP 5 Липня 2019 12:48
дурна логіка бачити все під дебільним кутом. Так батьки повинні дивитись за дітьми, але не водити їх на повідку, якщо це не дикий відпочинок серед хащ, то хоч якась мінімальна підстраховка для всіх має бути. А рятувальниким, так повинні чергувати і дивитись по можливості за всіма хто перебуває в їх зміну на пляжі і в воді на їх ділянці, а ще повинен бути охоронець, який дивиться за порядком і алкашів і придурків "на "фіг з пляжу", щоб забезпечити безпечний відпочинок нормальним людям. Ціни, як за кордоном, то й сервіс, комфорт і безпека повинні бути наближені до закордонних
Микола Шийко Показати IP 5 Липня 2019 13:06
У цілому цивілізаційному світі є рятувальники навіть біля басейнів... І рятують в тому числі і алкоголіків, як ви виражаєтесь... Ганебно що запрошуєте до себе на відпочинок, а безпечних умов створити не можете!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus