USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На озері в Шацькому районі зробили платним вхід на пляж

26 Липня 2020 20:12
На озері Пісочне, що в селі Мельники Шацького району загородили пляж. Вхід платний.

Про це у фейсбуці написав Сергій Поха, передає Волинь24.

«Озеро Пісочне, Шацькі озера. Закрили пляж, вхід платний», – йдеться в дописі.

У коментарях пишуть, що варто було б викликати поліцію та написати заяву до районного відділу екології про режиму водокористування.

«Вони зобов’язані згідно з ст. 60 КУпАП накласти штраф від 4800 гривень та зобов’язати демонтувати огорожу на відстані 100 метрів від берегової лінії», – йдеться в коментарях.

Сергій Поха пояснив, що люди писали заяви до правоохоронних органів, втім реакції поки немає.

Олена Семенюк пише, що відпочивала на території цього пляжу. Хоч табличка є, грошей ніхто не вимагає.

«Сьогодні була там два рази. Спокійно, проходиш через клітку як на пляж, так і з пляжу. Ніде нікого немає, ніяких грошей не збирає. Табличка висить, але жодних грошей за вхід платити не потрібно», – пояснює.

Олег Мамчук зазначає, що рішення поставити на пляжі огорожу правильне.

«Це територія санаторію «Лісова пісня». Я вважаю, що правильно зробили, що паркан поставили, бо наші люди поводять себе як свині на пляжі...» – пояснює Олег.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Відпочиваюча Показати IP 26 Липня 2020 20:36
Це санаторій лісова пісня і вони обмежили доступ відпочиваючих з приватних секторів по скільки діє ще карантин!
Петро до Відпочиваюча Показати IP 27 Липня 2020 08:48
А по 15 гривень вхід це як?
Олександр до Петро Показати IP 25 Червня 2021 12:49
Так вірус не діє)))
Лукаш і Мавка Показати IP 26 Липня 2020 22:04
Питанням комплексного розвитку рекреаційних зон в національному парку за весь час його існування ніхто предметно не займався ! А запущено просту формулу: є озеро, є бажаючі відпочити - значить є можливість постригти і покосити ! Але ж є генплан, яким чітко передбачена рекреаційна потужність кожної зони відпочинку і екологічне навантаження на водне плесо ! Але то для влади вже вища математика ! Забудьте індукцію - давайте продукцію ! Інвентаризацію баз невідомо коли робили, ті нічліжки, шо у кожному дворі - ні копійки податків не платять. Далеко йти не треба - навіть чинуші із РДА, селищної ради чи дирекції парку налагодили свій відпочинковий бізнес. Тим, хто мав би контролювати - пороздавали землю і рот закрили. Пончики засліпили очі ! Ресурси державні, а гроші у власну кишеню ! Тепер за вхід на пляж плати, гопникам на в'їзді в парк плати. Ше бракує тільки запровадити ціну за кв. метр ультрафіолету і налагодити у про&раному рибцеху випуск закатаного в консерви цілющого повітря по 10 $ за баночку ! Та від таких господарів вже природа чахне, а озеро сохне ! Як то місто з легенди, шо пішло на дно Світязя - скоро сам Світязь піде, але вже на небо !
Stalker Показати IP 26 Липня 2020 22:10
Ми зробимо їх ще раз
По любе до Stalker Показати IP 26 Липня 2020 23:06
Вздрючимо. І скоро осінь, там цікаво ... ягодки від зелених.
Просто я Показати IP 27 Липня 2020 00:41
Брехня ... можливо платний а можливо і ні ...... був там у суботу і неділю ... ніхто не брав кошти і не зупиняв чи перешкоджав ... пройшов вільно ... приіхали з гряди на пів дня просто подивитись ...
Закон Показати IP 27 Липня 2020 07:53
А який юридичний статус отої відгородженої санаторієм ділянки ? А санаторій платить земельний податок у державну казну ? А землевпорядна документація розроблена, погоджена ? Так шо чекайте хлопців у погонах !
Петро до Закона Показати IP 27 Липня 2020 09:28
Ніякого юридичного статусу ,поставили одні ,потім другі городити почнуть . Не хочуть знімати самі забор ,люди мають допомогти.
Рус Показати IP 27 Липня 2020 10:07
Брехня, я тільки вчора з віти,це санаторій тому і огороджений.
Sima Показати IP 27 Липня 2020 12:03
Що означає..."Це територія санаторію...???", а є документи, що земля арендується санаторієм та оплачується аренда ?
Оксана Показати IP 27 Липня 2020 12:39
На території пляжу місяць тому була. Туалет був в жахливому стані. Лежаки прогнилі. Після дощу під навісом і скрізь, де трава , болото , стоїть вода.А паркан на березі - це вершина цинізму. Не знаю чи захочеться дивитись на озеро з-за грат.
Наталка Показати IP 27 Липня 2020 13:43
Були вчора, у неділю. Вхід 15 грн із дорослого. З дітей оплати не беруть. На вході на пляж сиділи 2 жінки, які брали плату й виписували квитки тим, хто не відпочиває в санаторії. Туалет жахливий. Лежаки старі дерев'яні. Там ще відгомін Радянського Союзу. Хоча людей дуже багато було. Єдиний плюс - цілюща вода і те, що не треба йти далеко, аби поплавати, як на Гряді.
Олександр Показати IP 28 Липня 2020 10:14
До тих хто пише: "Брехня!" Можливо ви з адміністрації Лісової пісні? Чи ви там взагалі були? Гроші беруть і це факт. Навіть не пропускають на територію до магазинів, громадської автобусної зупинки, відділення Ощадбанку, які розташовані за парканом. Зазвичай зранку на межі (пірс пляжу) стоїть Яринка з вагітним мужиком і стрижуть бабло. До речі, стоять без масок, а то деякі кричать: "Карантин! Карантин!". Головне питання, як вони ці гроши ділять.
Олександр Показати IP 28 Липня 2020 10:22
До тих хто пише: "Брехня!" Можливо ви з адміністрації Лісової пісні? Чи ви там взагалі були? Гроші беруть і це факт. Навіть не пропускають на територію до магазинів, громадської автобусної зупинки, відділення Ощадбанку, які розташовані за парканом. Зазвичай зранку на межі (пірс пляжу) стоїть Яринка з вагітним мужиком і стрижуть бабло. До речі, стоять без масок, а то деякі кричать: "Карантин! Карантин!". Головне питання, як вони ці гроши ділять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus