USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На пляжі в Затоці двоє людей підірвалося на ворожій міні

14 Серпня 2022 20:54
На базі відпочинку «Рута» у Затоці на Одещині двоє людей підірвалися на ворожій міні. Вони загинули. Ще одна особа дістала поранення.

Про трагедію повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук. Він додав, що більш детальну та уточнену інформацію буде надано пізніше, і закликав людей пам’ятати про заборону виходити на пляжі, узбережжя та купатися у морі і водоймах.

Згідно з даними Суспільного, обоє загиблих – будівельники.

Згодом в Оперативному командуванні «Південь» підтвердили загибель двох осіб і травмування ще однієї.

«За попередніми даними, група чоловіків, ігноруючи проголошені обмеження щодо відвідування узбережжя та купання в прибережних водах, нехтуючи попереджувальними знаками, влаштувала відпочинок з купанням на одному з пляжів.

Під час плавання від підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє загинули на місці, один отримав поранення», – йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що на місці події працюють фахівці швидкої допомоги, вибухотехніки, слідчо-оперативна група.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus