USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На порятунок постраждалих в пожежі дітей область вже виділила 200 тисяч

4 Травня 2018 15:21
200 тисяч гривень виділили з бюджету Волинської області на лікування постраждалих в пожежі на Ковельщині трьох дітей.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у Волинській обласній раді.

Також триває збір коштів на дороговартісне лікування дітей. Перерахувати допомогу можна на карту ПриватБанку батька дітей (4149 4996 4950 4915 - Пастух Василь Віталійович).

Зазначимо, що з Києва до Луцька їде бригада фахівців, які консультуватимуть волинських медиків. Вирішується питання про транспортування дітей до Києва, для цього потрібно три реанімобілі, адже діти – на штучній вентиляції легень, в критичному стані та без свідомості.

Тим часом родичі постраждалих просять волинян здати кров для діток. За станом на 12:30, з їх слів, кров вже здали 30 людей в Ковелі, 7 - в Маневичах, 10 – в Луцьку.

Нагадаємо, діти отримали по 50-60% опіків тіла. Трагедія сталась днями в Ковельському районі. Діти 3, 5 та 6 років закрилися у погребі та, очевидно, бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні.

Діти почали кликати на допомогу, дорослі кинулися їх рятувати. Поки батьки визволяли малечу з погребу, ті отримали опіки та вже були у непритомному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus