USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Рівненщині загинув 68-річний лучанин

1 Травня 2015 12:03
Під час проведення зварювальних робіт на території сільськогосподарського підприємства у селі Новосілки Млинівського району загинув лучанин.

68-річний Василь отримав опіки 90 відсотків тіла, постраждалого доправили в Луцьку міську клінічну лікарню, однак, вже зранку наступного дня чоловік помер, – повідомляє «Рівне Вечірнє».

Правоохоронці з’ясували, що зварювальними роботами чоловік займався на території колишнього току. На момент нещасного випадку на території також перебував охоронець Віктор. Почувши вибух, він побіг до Василя. На землі лежав постраждалий охоплений полум’ям. Віктор загасив вогонь своїм одягом.

Згідно з попередніми даними, вибух трапився внаслідок розриву гумового шланга, що був під’єднаний до кисневого балона.

Начальник Млинівського райвідділу міліції Сергій Волков повідомив, що відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України, тобто за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus