USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На розтяжці підірвалися двоє бійців, серед поранених - волинянин

29 Серпня 2015 10:51
Внаслідок підриву на розтяжці у Луганській області в Кримському Новойдарського району поранено двох військовослужбовців ЗСУ - із Волинської області та Автономної Республіки Крим. Про це інформує Українська правда з посиланням на повідомлення Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Як зазначили в адміністрації, протягом 28 серпня у Луганській області бойовики не використовували важкої артилерії за виключенням поодиноких залпів, але стали більше стріляти із мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів.

"У традиційно "гарячих точках": Станиці Луганській, Попасній, Троїцькому, Трьохізбенці, Золотому, Стаханівцю ніч пройшла тихо. Руйнувань і постраждалих серед населення – не зафіксували", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив глава ОВЦА Георгій Тука, на Луганщині за тривалий час спостерігається припинення обстрілів із зброї, забороненої Мінськими угодами калібром більше 100-мм.

"Але збільшилися обстріли із АГС, СПГ та мінометів. Так, за минулу ніч із автоматичного гранатомету, тільки по Станиці Луганській бойовики
випустили більше 500 гранат та ще 100 із протитанкового", - підкреслив Тука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus