USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На стадіоні в Луцьку можуть облаштувати ринок сільгосппродукції

26 Квітня 2020 22:51
На стадіоні «Авангард» у Луцьку можуть відкрити ринок сільгосппродукції для місцевих фермерів, аби ті мали можливість реалізувати свою продукцію, а лучани могли придбати все необхідне не в продовольчих супермаркетах.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці народний депутат Ігор Палиця.

З його слів, Фонд «Тільки Разом» готовий закупити 350 палаток і торгове обладнання та надати його безкоштовно для користування підприємцям; порядок і контроль за санітарними нормами буде здійснювати поліція і муніципальна варта, а обмежена територія стадіону дозволить слідкувати за дотриманям безпечної дистанції між продавцями та покупцями.

«У зв’язку з карантином і відсутністю навіть не допомоги, а хоча б елементарної реакції зі сторони державної влади, ситуація на місцях стає катастрофічною! За півтора місяця з початку обмежень все,що було зроблене для боротьби заради здоров’я українців і збереження надії на майбутнє, було зроблено за рахунок місцевих бюджетів! Фінанси на місцях закінчуються, терпіння в бізнесу закінчується, надія на Киів закінчується, залишається тільки віра в самих себе!

Тому, враховуючи безвихідне становище фермерів та підприємців, хто не має можливості продати вироблену та вирощену ними власноруч сільгосппродукцію та враховуючи бажання людей мати цінову та якісну альтернативу продовольчим супермаркетам в місті Луцьку прорахована можливість, зі збереженням всіх санітарних норм, відкриття місця для торгівлі на території центрального стадіону.

Територія стадіону повністю огороджена, що дає можливість контролю входу та виходу, з дотриманням максимально дозволеної кількості покупців всередині. З розрахунку 20 метрів квадратних на одного покупця, та відстані між торговими палатками по три метри по вертикалі та горизонталі, на стадіоні може знаходитися одночасно 350 торгових палаток, 500 покупців, та 250 місць для парковки авто за межами.

Власники стадіону готові надати його безкоштовно.

Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» готовий закупити 350 палаток і торгове обладнання та надати його безкоштовно для користування; порядок і контроль за санітарними нормами буде здійснювати поліція і муніципальна варта.

Пане Президент, пане Прем’єр-міністр, ми готові забезпечити безкоштовну можливість для фермерів Волині реалізовувати свою продукцію і вижити, а для волинян отримати якісну і дешеву альтернативу!

Ми робимо замість Вас вашу роботу! Не допомагайте, ми вже не сподіваємося, просто дозвольте нам самим вижити та зберегти Україну і українців!» – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Тільки за Показати IP 26 Квітня 2020 23:01
Давно пора. Нехай люди мають можливість заробити!!!
Цікаво до Тільки за Показати IP 27 Квітня 2020 01:15
Цікаво чим думають ті люди які поставили стільки мінусів першому відписувачу. вони проти всього хорошого? Мазохісти? Одночасно дивуюся діям Палиці. В даному випадку і попередні дії абсолютно вірні, останнім часом говорить дуже правильні речі, але ж в міськраді практично більшість - це його люди. чому ж там все робиться навпаки? Так, дуже слушна пропозиція, проте варто було би більш ретельніше підійти до цього питання - поділити на категорії та поставити плакати з їх назвами щоб обмежена кількість людей не бігала по всьому стадіону, а відразу йшла до свого товару, тоді це допоможе більшій кількості людей придбати потрібну їм продукцію. До того ж на стадіон зможуть прийти лише люди з центра міста, бажано було б також подбати і про інші райони, подивитися де ще є місця для подібних заходів.
Анонім до Цікаво Показати IP 27 Квітня 2020 11:56
" вони проти всього хорошого? Мазохісти?" - Проти чого хорошого? Ви не думали, що далеко не всі поділяють ваші погляди і подібний ринок чимось хорошим не вважають?
А до Тільки за Показати IP 27 Квітня 2020 08:01
А сессії де будуть проводити?
цікаво Показати IP 26 Квітня 2020 23:40
А ФК Волинь потім між палатками бігати будуть? :)
Мда Показати IP 27 Квітня 2020 00:01
Нащо там робити ще один базар якщо є декілька закритих базарів? Та й що залишиться потім з того стадіону як по ньому потопчеться стадо продавців і покупців?
сашко Показати IP 27 Квітня 2020 01:46
подивимось шо там за ціни будуть
Просто Показати IP 27 Квітня 2020 07:21
немає слів, в резервацію всіх...як індіанців свого часу.
Лучан Показати IP 27 Квітня 2020 07:36
Для чого щось закупляти, витрачати кошти, знищувати стадіон, якщо є ринки. Відкрийте, поступово наведіть там порядок, і дозвольте людям працювати на своїх робочих місцях.
Василь Показати IP 27 Квітня 2020 08:31
Підтримую,давно пора виділяти місця торгівлі для фермерів.Це і розвиток місцевого підприємництва ,і конкуренція супермаркетам і базару. А от зі стадіоном-то чи не перетвориться стадіон на смітник??Чи не достатньо місця біля стадіону з південної сторони??
Без авто Показати IP 27 Квітня 2020 08:44
Цікаво, а як добратися до того добра покупцям і продавцям? Пішечком?
Семен Показати IP 27 Квітня 2020 08:58
Хто у нас на ринку бачив хоч одного фермера. Одні і ті ж бариги-перекупщики.
Андрій до Семен Показати IP 27 Квітня 2020 16:35
Якби у тебе були мозги ти б розумів що у фермера нема часу продавати продукцію він її ВИРОЩУЄ. А продавці по твому (бариги) реалізовують продукцію маючи з цього як і фермер зиск щоб прокормити сімю у тебе є два варіанта 1) вирощувати самому 2 ) Далі ходити в гупермаркнти де і ціни "не попідвищували" і закордону пласмасову продукцію класно продають....
волинь Показати IP 27 Квітня 2020 10:05
Відновіть ярмарки біля "Торби" і РАЦСу у визначені дні (вівторок, п'ятниця, субота).
лучанин Показати IP 27 Квітня 2020 10:35
Дешевої альтернативи не буде, бо перебільшена роль місцевих фермерів, що продають свою продукцію по космічним цінам! Тому і вимушені маркети купувати с/г продукцію за кордоном великими партіями, бо там дешевше виходить і навіть якщо вони всі свої "вершки" зберуть, то часто продукція у маркеті дешевша ніж на ринку, типу у "місцевого"! Так що нехай свої апетити ті ж "фермери" поубавлять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus