USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Світязі водій Volkswagen Passat збив відпочивальника та втік

20 Липня 2020 14:00
У селі Світязь Шацького району водій Volkswagen Passat скоїв наїзд на пішохода та втік з місця пригоди.

Як повідомляє пресслужба Волині, аварія трапилася 18 липня.

46-річний потерпілий, мешканець Тернопільщини, який приїхав на відпочинок, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в лікарню.

На пошуки винуватця зорієнтували особовий склад поліції Шацького району. Слідчі разом з групою реагування патрульної поліції в результаті оперативних заходів виявили автомобіль з характерними ушкодженнями на одній з вулиць села Світязь. Невдовзі знайшли і винуватця аварії.

Чоловік розповів, що не помітив, як збив пішохода. До того ж, за його словами, після вчинення аварії, він вживав алкоголь.

Відомості за цим фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження, карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 20 Липня 2020 14:31
Полішук він й в Африці полішук!
Народна прокуратура Показати IP 20 Липня 2020 16:48
Звичайно не помітив, думав по-п'яні, що це білка прийшла і стрибнула на скло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus