USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Устилузі вилучили 3 мікроавтобуси з бурштином

10 Вересня 2019 10:39
У пункті пропуску Устилуг в українців вилучили 3 мікроавтобуси через сховані у них мішки бурштину. В транспортних засобах виявили 30 кг бурштину, інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

У пункті пропуску Устилуг посадові особи Волинської митниці та Львівського прикордонного загону вилучили у громадян понад 30 кг різнофракційного каміння, схожого на бурштин.

Поглиблений огляд автомобілів відбувався за оперативним інформуванням територіального управління Служби безпеки України. Наші співвітчизники намагались вивезти корисну копалину у Польщу, приховавши мішечки із нелегальним крамом у конструктивні порожнини 3-ьох мікроавтобусів.

Каміння передадуть на експертизу та оцінку вартості. За її висновками будуть прийматися рішення про суму адміністративного штрафу за порушення митних правил. Натомість 3 мікроавтобуси, які використовувались для влаштування тайників, відповідно до ст. 483 Митного кодексу України, підлягають конфіскації за рішенням суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лови злодія! Показати IP 10 Вересня 2019 12:28
Піймали !!!аж 30 кг! Досягнення! А пропускають по 1,5 тонни!!!! і хтось відповів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus