USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На війні загинули волиняни Максим Хатін та Олександр Коцюбчик

2 Грудня 2023 16:23
1 грудня на Донеччині загинули військові з Ковеля Хатін Максим Анатолійович (18.03.1988 року народження) та Коцюбчик Олександр Андрійович (27.06.1977 р.н.).

У одному бою із хлопцями поліг і ковельчанин Заяць Валентин Володимирович (26.08. 1982 р.н.), який жив у Сошичненській громаді, де і буде похований, повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

«Я обіцяв поінформувати про час прощання із воїном російсько-української війни Андрієм Лукашуком, який загинув 29 листопада. Але тепер змушений повідомити, що місто прощатиметься одразу із трьома загиблими ковельчанами.

Це буде найбільша жалобна громадська панахида цієї безжальної війни для нашого міста...

Загибель наших воїнів – величезна трагедія для громади, для побратимів, але найбільша – для їхніх сімей, родин, близьких друзів...

Висловлюю щирі співчуття рідним, усім, хто знав і любив цих хлопців! Вічна їм памʼять, вдячність і слава!

Місія «На щиті», яка повертає додому тіла полеглих на війні Героїв, – у дорозі на Волинь.

Зважаючи на складність шляху через погодні умови і необхідність проведення деяких проведення деяких процедур після повернення хлопців у рідне місто, попередньо плануємо прощання із ними на понеділок.

Конкретніше повідомимо завтра», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам загиблих. Вічна пам’ять та незгасна слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus