USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На війні загинув волинянин Павло Плескун

5 Січня 2023 13:27
На війні в районі Донецької області загинув Захисник з Волині Плескун Павло Юрійович 1997 року народження.

Про це повідомили у Горохівській громаді.

Волинянина мобілізували на військову службу 27 жовтня минулого року. В загиблого Захисника України залишилися мама, тато, два брати і сестра.

Загинув солдат 3 січня 2023 року біля населеного пункту Кремінна Покровського району Донецької області. Саме на цьому рубежі зараз ведуться найжорстокіші бої та одна з найскладніших ситуацій на фронті, адже ворог безперервно намагається прорвати нашу лінію оборони.

Про всі деталі прощання із військовим громада повідомить додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 5 Січня 2023 16:19
Нехай спочиває з миром. P.S. А як так вийшло, що хлопець всього за 2 місяці після мобілізації вже знаходився на нулі? В останній час, на жаль, частенько спостерігаю подібне, коли людина гине на війні не провоювавши і пару місяців після cвоєї мобілізації. Напевно все ж не брешуть ті, хто каже, що ніяких навчань мобілізіованих по суті немає, грубо кажучи тобі просто дають автомат і кидають у саме пекло :(
Внук до Олег Показати IP 6 Січня 2023 08:33
Так було і є від самого початку і нічого не зміниться, є пріоритетність, людей без досвіду не цінують і кидають в пекло, боєздатних досвідчених бійців бережуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus