USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині – 14 людей з підозрою на коронавірус

29 Березня 2020 15:06
На Волині з підозрою на коронавірусну інфекцію 14 людей. Нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію на Волині за останню добу не зафіксовано.

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Таким чином станом на 10.00 год. 29 березня 2020 року у Волинській області зареєстровано 2 випадки COVID 19, які підтверджені методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР). З підозрою на коронавірусну інфекцію – 14 людей.

Зразки біологічного матеріалу від даних осіб направлено на дослідженні у референс-лабораторії ДУ «ЦГЗ МОЗ України» м. Київ для проведення лабораторних досліджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Яживу у Луцьку давно Показати IP 29 Березня 2020 19:56
Агов чиновники!!! Люди хворіють,помирають,а у нас в умовах карантину бардак!В мікрорайоні ЛПЗ куча людей з дітьми гуляє на стадіоні (пофесійне училище).По району ходять юрбами підлітки та інші особи,які "забили" на свою безпеку.Про інших турбуватися - їм на це наплювати.Пік захворювання ще не пройшов.Почнемо вмирати,то тоді може ці люди почнуть щось думати (якщо є чим).
Сергій Показати IP 29 Березня 2020 23:47
У нас сьогодні на Володимирській, район МКС, служба в московській церкві була. Коли всі люди поз'їзджалися, закрили ворота із середини, наче там нічого і не відбувається. Це по всіх районах так їм закони неписані, чи живуть за тим принципом, чим більше хохлів вимре, тим краще для московії? Народ, схаменіться, більшість церков на період карантину транслюють служби онлайн, майте повагу до законів та ближнього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus