USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині «Volkswagen» врізався в електроопору: є постраждалі

14 Червня 2016 11:42
На автодорозі поблизу села Сушибаба Турійського району «Volkswagen» врізався в бетонну електроопору, після чого вона впала на автомобіль. Водія та пасажирів госпіталізували.

Автопригода трапилася вчора, 13 червня, - повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

За кермом автомобіля «Volkswagen» перебував 50-річний житель села Пересіка Турійського району. Ймовірно, що водій не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопрою. Після зіткнення, електроопора впала на автомобіль. У салоні автомобіля перебували двоє пасажирів – 27-річний житель села Хобултова Володимир-Волинського та 51-річний житель села Озеряни Турійського районів. Водій та пасажири перебували в стані алкогольного сп’яніння.

У ДТП водій та пасажири отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували в хірургічне відділення центральної районної лікарні. У водія медики діагностували компресійний перелом сьомого хребця та закриту травму живота. У одного з пасажирів – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом лівої ключиці та загальну рану обличчя, в іншого - закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, обширно-забійну рану обличчя, лівого вуха та лівого стегна.

Поліцейські за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
опора Показати IP 14 Червня 2016 19:22
це я вибігла на дорогу))) назустріч! Дуже зраділа ханикам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus