USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині автобус на смерть переїхав жінку: водій отримав три роки умовно

6 Серпня 2020 19:41
На Волині водій автобуса, здаючи заднім ходом, на смерть переїхав жінку. Чоловіка засудили на три роки умовно.

Про це йдеться у вироку Любешівського районного суду Волинської області.

Так, 25 квітня 2019 року обвинувачений, який працює водієм в ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей», керуючи автобусом «Богдан А-22412», при спробі виїзду з місця тимчасової стоянки на узбіччі дороги поблизу житлового будинку, здійснюючи рух заднім ходом, не переконався у безпечності маневру та здійснив наїзд на жінку.

Отримані внаслідок ДТП тілесні ушкодження у сукупності призвели до травматичного шоку важкого ступеню, від якого потерпіла померла цього ж дня у реанімаційному відділенні Маневицької центральної районної лікарні.

Водій свою вину визнав повністю. Він розповів, що, рухавшись заднім ходом, дивився у дзеркала заднього виду, проте одна з пасажирок почала кричати, що він наїхав на людину. Тож він одразу зупинив автобус та вийшов з транспортного засобу. Чоловік викликав швидку медичну допомогу та поліцію. Згодом попросив свого сина їхати у лікарню та купити усі необхідні ліки для надання медичної допомоги потерпілій.

Тож суд призначив водію покарання у виді чотирьох років позбавлення волі змінивши його на умовне терміном на три роки.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus