USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині через ремонт дороги частково обмежили рух

24 Листопада 2021 20:02
На Волині відновлюють 13 км автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, що сполучає населені пункти Ковель та Селець.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Фейсбуці.

Ремонт, що стартував на початку листопада, проводиться в режимі 24/7, задіяно кілька бригад. Дорожники фрезерують зношене дорожнє покриття, посилюють основу обробленою цементом щебенево-піщаною сумішшю та влаштовують вирівнюючий шар асфальту.

На сьогодні заасфальтовано близько 7 км дороги.

Працює підрядне підприємство ТОВ «Волиньдорбуд».

У зв’язку з ремонтними роботами рух транспорту цією ділянкою автодороги Р-15 частково обмежується та організовується в реверсному режимі.

Із майже 165 км загальної протяжності автошляху Р-15, Служба автомобільних доріг у Волинській області опікується відтинком завдовжки близько 88 км.

Минулоріч у рамках програми «Велике будівництво» відремонтовано майже 21 км дороги Р-15.

На сьогодні у межах Волині якісне сполучення цим автошляхом забезпечено від с. Верба до межі з Львівською областю, а також на під’їзді та об’їзді м. Володимира-Волинського.

Працюємо аби найближчим часом забезпечити комфортний і безпечний проїзд рештою шляху: провели тендер на капремонт ділянки Селець – Турійськ та розробляємо проєктно-кошторисну документацію на відновлення дороги від Турійська до Верби.

Всього ж на Волині у 2021 році буде відремонтовано більше 195 км доріг державного значення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus