USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині чоловік, який до смерті побив свою матір, отримав 9 років

22 Жовтня 2019 18:45
На Волині чоловіка, який до смерті відлупцював свою матір, нанісши дев’ять ударів в голову, засудули до дев’яти років позбавлення волі.

Відповідний вирок виніс Ківерцівськйи районний суд Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 28 січня цього року в ранкову пору доби обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, знаходився в спальній кімнаті квартири за місцем свого проживання. Так, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин зі своєю матір`ю чоловік наніс їй по голові один за одним не менше дев`яти ударів. Внаслідок отриманих травм жінка померла.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав. Він розповів, що напередодні з матір’ю та двома іншими особами випивали. Зокрема, з ними, за його словами, він випив лише одну стопку і пішов у місцевий бар, повернувся додому близько 5 години ранку. В цей час мати лежала на підлозі, тож він подумав, що вона напилася, тому не став її піднімати, вона щось бурмотала та хрипіла.

Обвинувачений зазначив, що зранку до нього прийшов знайомий, з яким вони знову розпивали спиртні напої, він підняв матір на ліжко, після чого знову ліг спати. Коли ж проснувся, то погукав матір, проте вона не відкликнулась, а коли підійшов до неї, то виявив, що вона не дихала, тому він викликав швидку. З його слів, видимих тілесних ушкоджень на ній не було, крові не бачив.

Незважаючи на невизнання вини, вона була доведена зібраними докаказами, зокрема показами свідків.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді дев’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus