USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині чоловік продавав гранати РГД-5 і патрони

19 Липня 2020 18:34
На Волині чоловік торгував бойовими гранатами РГД-5 та патронами, які знайшов на березі річці Стир у Горохівському районі. Він отримав один рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Локачинського районного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що в лютому обвинувачений, перебуваючи на березі річки Стир у селі Кутрів Горохівського району, знайшов бойові припаси, зокрема, два корпуси гранат РГД-5 із дистанційними запалами до них УЗРГМ-2 та патрони калібру 5,6 мм в кількості 64 штуки, які переніс до місця свого проживання.

21 лютого чоловік продав гранату та 44 патрони за 450 гривень в смт Локачі на зупинці громадського транспорту особі під зміненими анкетними даними. У березні він продав решту боєприпасів тій же особі за 400 гривень.

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Чоловіку спочатку присудили чотири роки позбавлення волі, змінивши це покарання на умовне терміном на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus