USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині директор підприємства сплатив у бюджет понад 4 мільйони гривень

6 Січня 2024 22:04
Волинська обласна прокуратура скерувала до суду матеріали кримінального провадження про умисне ухилення директором одного з підприємств області від сплати понад 4 млн грн податків (ч.1 ст. 212 КК України).

Слідство встановило, що керівник товариства, яке надавало в оренду складські та офісні приміщення, упродовж лютого 2019 – липня 2023 року не сплачував податок на нерухоме майно і земельний податок, ухилившись в такий спосіб від сплати податків у значних розмірах, інформує прокуратура Волині.

У ході ж досудового розслідування підприємство у повному обсязі сплатило усе заборговане, повністю відшкодувавши шкоду, завдану державі.

Читати ще: На Волині у підприємства забрали землі оборони вартістю понад 61 мільйон

Відтак матеріали кримінального провадження скеровані до суду з клопотанням про звільнення керівника підприємства від кримінальної відповідальності.

Досудове розслідування: Управління БЕБ у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus