USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На Волині дитячий батальйон «Бандерівці» вже зібрав мільйон гривень для військових

7 Березня 2023 10:03
Від початку повномасштабної війни дитячий волонтерський батальйон «Бандерівці» з Рожища зібрав перший мільйон гривень.

Про це розповіла Суспільному волонтерка Вікторія Шварцкоп.

Частину зібраних грошей витратять на купівлю десяти дронів вартістю 160 тисяч гривень.

Остаточно закрити збір на дрони, каже Вікторія Шварцкоп, діти змогли 4 березня. Впродовж дня, співаючи, вони назбирали 6 100 гривень.

Під час вуличних виступів дітям передали подяку від військових 14-ї бригади імені князя Романа Великого. Український стяг з автографами захисників вручив військовослужбовець Анатолій Репш.
Зі слів Вікторії Шварцкоп, дрони для військових уже замовили, їх будуть переробляти на військові дрони-камікадзе. Якому саме підрозділу передадуть дрони, волонтерка не розповіла, посилаючись на військову таємницю.
В серпні діти з Рожища заробили та придбали для військових першу рушницю «антидрон». Тоді, співаючи у місцевому сквері, вони зібрали 185 тисяч гривень.

У листопаді дитячий батальйон «Бандерівці» розмальовував уламки ворожих ракет. Діти продавали зроблені предмети, а гроші вкладали в допомогу військовим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 7 Березня 2023 14:52
Які молодці. Пишаюсь. Із таким патріотичним та завзятим підростаючим поколінням Україна здобуде перемогу,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus