USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Кава, спеції, цукор: на Волині фальсифікат пакували під марками брендів. Фото

6 Жовтня 2020 10:00
Понад двадцять обшуків було проведено у підпільних цехах на території Волинської, Київської, Миколаївської та Черкаської областей, де було налагоджено виробництво та фасування харчових продуктів, які не відповідають вимогам ДСТУ. Правоохоронці вилучили фальсифіковані продукти харчування вартістю 20 млн грн.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Виготовлені в антисанітарних умовах кава, спеції, приправи, макаронні вироби, цукор та інші продукти були брендовані під відомі торгові марки.

Фальсифікат реалізовувався по всій території України, у тому числі й на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Усього в підпільних цехах вилучено понад 600 тонн фальсифікованих продуктів орієнтовною вартістю 20 млн грн, а також шість промислових ліній для їх виробництва.

Окрім того вилучено чорнову бухгалтерію, поліграфічну продукцію та плівку для фасування фальсифікату.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Вживаються заходи задля встановлення всіх осіб, причетних до незаконного промислу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 6 Жовтня 2020 10:35
І що ви думаєте, хтось з цих махінаторів Остапів Бендерів сяде за грати, ніколи в житті, все порішають. У нас така держава "я тобі, ти мені". Здоров'я та процвітання тобі корупція України.
Народна прокуратура Показати IP 6 Жовтня 2020 11:17
До Гаргола. До чого ваші істерики про "порішають"? Згідно з Кримінальним кодексом України за такий злочин не передбачене позбавлення волі, тому за грати ніхто не сяде саме внаслідок гуманної позиції законодавця до такого "бізнесу", а не корупції правоохоронців.
Нема на то ради ! Показати IP 6 Жовтня 2020 11:52
Та то з якого боку подивитися ... , залучення інвестицій, створення нових робочих місць, ріст середньої зарплати по області ... і так, дивись, заслужать, якшо не орден, то медаль ... . А шо залишається робити, якщо Шмигаль сказав, шо пенсії не буде платити ! Кругом, як не злодії, то дурні !
Роман Показати IP 8 Жовтня 2020 07:30
А чого не написали які маркі чи фірми підробляли!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus