USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянам повернули землю, якою 3 роки безплатно користувалося ТзОВ

10 Лютого 2017 16:26
На Волині домоглися поверненню державі земельної ділянки вартістю понад 350 тисяч гривень, інформують у прес-службі прокуратури області.

Дослухавшись до доводів прокурорів, Рівненський апеляційний господарський суд залишив у силі рішення суду першої інстанції, яким задоволено позов Маневицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Прилісненської сільської ради до ТзОВ "ВІП-ОЙЛ".

Прокуратура звернулася до суду, аби стягнути заборгованість за договором оренди землі в сумі понад 53 тис грн. та розірвати договір оренди земельної ділянки площею 0,39 га у селі Прилісне Маневицького району, оціночна вартість якої становить понад 350 тис грн.

Правовими підставами пред’явлення позову стало те, що товариство 3 роки не сплачувало орендну плату до бюджету сільської ради та не використовувало земельну ділянку за призначенням.

Відтак за прокурорського втручання землю повернуто у власність громади.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прилісне Показати IP 10 Лютого 2017 19:07
Що за участок і що там хотіли будувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus