USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині мотоцикліста, який збив пішохода та втік з місця ДТП, оштрафували на 3,5 тис. грн

8 Жовтня 2022 12:13
На Волині мотоцикліст відбувся штрафом у розмірі 3 тисячі 400 гривень за наїзд на пішохода та втечу з місця ДТП.

Про це стало відомо з постанови Камінь-Каширського районного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, ДТП трапилася 31 жовтня минулого року о 22 годині. Рухаючись вулицею 8 Березня у селі Бузаки, водій мотоцикла Lifan не впорався з керуванням та наїхав на пішохода, який отримав легкі тілесні ушкодження. Після наїзду на пішохода мотоцикліст залишив місце події.

У суді винуватець ДТП повністю визнав свою вину. Також його вина доведена й зібраними доказами. Зокрема, показами свідка, який повідомив, що бачив, як водій мотоцикла втікав з місця аварії, залишивши транспортний засіб.

Тож суд визнав мотоцикліста винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст. ст. 124, 122-4 КУпАП України, та оштрафував його на 3 тисячі 400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus