USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині минулої доби горів гараж і літня кухня: вогонь знищив дві автівки

12 Травня 2022 13:11
Рятувальники Волині за минулу добу ліквідували 6 пожеж , що виникли в житловому секторі.

Про це повідомляє ГУДСНС у Волинській області.

О 12:18 рятувальники 2-ї ДПРЧ м. Луцька ліквідували пожежу в цегляному гаражі на вулиці Полонківській. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 13:00 рятувальники 17-ї ДПРЧ смт Турійськ разом з працівниками місцевих пожежних команд сіл Радовичі та Чорніїв ліквідували пожежу в житловому будинку. Вогнем знищено стіни, перекриття, речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 16:20 рятувальники 8-ї ДПРЧ м. Камінь-Каширський, працівники місцевих пожежних команд сіл Велика Глуша та Черче ліквідовали пожежу господарської будівлі в с. Щитинь Камінь-Каширського району. Ймовірна причина – дитячі пустощі з вогнем.
О 21:40 в рятувальники 12-ї ДПРЧ смт Любешів та працівники місцевої пожежної команди ліквідували пожежу в житловому будинку в с. Залізниця Камінь-Каширського району. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 21:58 рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі, команди відомчої пожежної охорони с. Сойне та Городоцького лісництва ліквідували пожежу цегляної літньої кухні з гаражем у с. Прилісне Камінь-Каширського району. Вогнем знищено два автомобілі, пошкоджено будівлі. Ймовірна причина пожежі - несправність паливної системи автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus