USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині населення боргує за газ, а держбюджет - субсидії

5 Травня 2016 11:53
Розрахунки за спожитий газ серед населення в більшості міст та районів - на рівні 100%. Та ось в Луцьку та Луцькому районі показники розрахунків – невисокі. А тим часом державний бюджет боргує майже 800 мільйонів гривень пільг та субсидій енергопостачальним організаціям.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу сьогодні, 5 травня.

Так, зі слів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, за станом на 30 квітня, в усіх районах та містах області, розрахунки за спожитий природний газ вчасні. Але є винятки – Луцьк і Луцький район. У Луцьку борг за природній газ, наданий населенню сягає 49 мільйонів гривень, а в Луцькому районі – 1,9 мільйона гривень.

Та, зі слів представників «Волиньгаз збуту», ця інформація оперативна, і цифри ще можуть змінитися, бо населення продовжує оплачувати рахунки.

Але разом з боргами населення за газ, є проблеми з перерахунком субсидій для енергопостачальних організацій з держбюджету. Так, повідомив голова ОДА, з держбюджету досі не надійшли 692 мільйони гривень субсидій та 122 мільйони гривень пільг, які мають бути перераховані енергопостачальним організаціям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
по барабану Показати IP 5 Травня 2016 12:03
А де європейські зарплати і пенсії, якщо тарифи європейські.??? Більшість населення скоро з вашими підвищеннями зовсім перестане платити - бо нічим. А субсидії це не вихід це не реформи, а відмивання грошей. А де ваша енергоефективність, про яку ви кричете, де ви провили утеплення будинків, модернізацію котелень, нічого немає тільки одне бла-бла-бла!!!
123 Показати IP 5 Травня 2016 12:11
Платить не будем, бо уже нечем???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus