USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині нетверезий водій хотів за 1 000 грн відкупитись від правоохоронців

25 Січня 2021 14:21
На Волині правоохоронці затримали двох водіїв в стані алкогольного сп'яніння, які пропонували хабар.

Про це повідомляє поліція Волині.

Так, у п’ятницю, 22 січня, близько опівночі, працівники сектору реагування патрульної поліції спільно з поліцейським офіцером громади сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Турійськ), на автодорозі Луків – Рожище зупинили автомобіль Москвич за порушення правил дорожнього руху. Водій транспортного засобу, 25-річний мешканець Турійського району, керував транспортним засобом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. 29-річний пасажир авто, аби його товариш міг уникнути відповідальності за вчинене правопорушення, запропонував працівникам поліції 700 грн неправомірної вигоди. Гроші громадянин положив на переднє водійське сидіння службового автомобіля.

На місце правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. Кошти поліцейські вилучили.
Нетверезого водія поліцейські групи реагування патрульної поліції виявили також в суботу, 23 січня, у Володимир-Волинському районі. Правопорушник намагався надати поліцейським 1 000 грн хабара, аби ті не складали на нього адмінматеріали. Гроші та транспортний засіб слідчі вилучили.

За двома фактами кримінальних правопорушень внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про надання неправомірної вигоди службовій особі. Правопорушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

До слова, протягом 22–24 січня поліцейські виявили 25 водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вже бувший Показати IP 25 Січня 2021 14:48
тепер екіпаж поліціянтів щоденно 20 постанов (протоколів) повинні написати, от і думайТЕ, звідки вони їх братимуть))) Рехворма, поліція з народом)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus