USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині невідомий напав на прикордонника

20 Квітня 2015 16:39
Прикордонник відділу «Висоцьк» Луцького загону Олександр Вагралік затримав озброєного ножем чоловіка, незважаючи на отримане поранення. Про це повідомляють у Державній прикордонній службі України.

Прикордонник перебував у відпустці у своїх батьків у Володимирі-Волинському. Учора, 19 квітня, близько півночі у двері будинку Ваграліків постукали двоє молодих хлопців. Вони були дуже налякані та попросили Олександра впустити їх у хату, адже за ними женеться якийсь чоловік і погрожує вбивством. Тільки-но прикордонник пропустив неочікуваних гостей і хотів зачинити за ними двері, як на порозі з`явився невідомий чоловік років 50-60. Він теж намагався протиснутися у помешкання.

Олександр спробував словесно втихомирити агресивно налаштованого чолов’ягу, але той поводився неадекватно і тільки збільшував натиск. Раптом прикордонник відчув різкий біль у боку, а на сорочці почала проступати кров. Невідомий вдарив його ножем, який тримав в руках. Незважаючи на поранення військовослужбовець відразу кинувся на затримання нападника, а за мить на допомогу підоспіли батько та брат Олександра. Вони вже допомогли зв’язати чоловіка.

Затриманого передали правоохоронцям. Лише після цього Олександр Вагралік поїхав до лікарні, де йому надали медичну допомогу. У нього зафіксували колото-різану рану нижньої половини грудної клітки. Наразі життю військовослужбовця нічого не загрожує.

Нині правоохоронні органи внесли у єдиний реєстр досудових розслідувань кримінальне провадження, триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Драгобрат Показати IP 20 Квітня 2015 16:56
Повага таким хлопцям !
777 Показати IP 20 Квітня 2015 20:01
Молодець!!!!!!!!!
????????? Показати IP 20 Квітня 2015 23:52
ny a chomy z ne dopomoglu skrytutu cholowjagy ti dwoje, na jakuh win napadaw ???
ну до ????????? Показати IP 21 Квітня 2015 10:16
двоє втікали від одного....... мужжжжжжжики!!!
Ааа Показати IP 21 Квітня 2015 17:32
Мужик...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus