USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дорогу державного значення на Волині розблокували

11 Грудня 2015 16:38
Автодорогу державного значення, сполученням «Київ – Ковель – Ягодин», яку страйкарі з Нововолинська перекрили ще сьогодні зранку, розблокували. Про це повідомляють у прес-службі волинської поліції.

Рух транспорту на автодорозі державного значення «Київ – Ковель – Ягодин» відновили.

Зі слів начальника Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області Юрія Ліпича, за станом на 15:00 годину страйкарі звільнили дорогу та розійшлися, рух транспорту відновлено.

«Працівники поліції на належному рівні забезпечили охорону громадського порядку, порушень не допущено», - зазначив Юрій Ліпіч.

Нагадаємо, 11 грудня об 11:25 понад 200 осiб на знак протесту перекрили автодорогу державного значення. Акція відбувалася поблизу села Старовойтово Любомльського району. Гірники вимагали погасити грошову заборгованість із виплати заробітної плати.

Охорону громадського порядку забезпечували 11 співробітників поліції.

Так, Інформаційне агенство Волинські Новини вранці повідомляло, що гірники розпочали блокувати митний перехід на «Ягодині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 11 Грудня 2015 13:24
ЗАД*ВБАЛИ.
Олег Показати IP 11 Грудня 2015 13:29
Ідіть в Київ та там перекривайте верховну зраду та решту за.сранців. Їду із заробітків через цих херовників і змушений стояти вже півдня! Мені, що віддати зароблене що б мене пропустили чи може гірників хтось почує бо вони трудяг і решту не пропускають додому. Повісьте своїх голів профкомів що вам таку дурню в голову вливають. Чим вам поможе перекриття траси. В столицю вся нечисть сидить, яка нас гнобить а не на дорозі
Тарас Показати IP 11 Грудня 2015 14:11
І чого ви доб’єтеся? А скажу я вам відверто, нічого, тільки можна пригод на свою п’яту точку знайти! Зараз у когось терпець з нашої водійської черги урветься, получите пару монтіровок і розійдетеся! А головним тільки того і треба, лобами роботяг зіштовхнути. Як в поговорці, пани радіють, а в холопів чуби летять.
Оксана до Тарас Показати IP 11 Грудня 2015 22:38
Вся суть українця. "Моя хата скраю" тому й маємо те що маємо. ми заслуговуємо все що з нами діється. Простіть нас "Небесна сотня"
Тарас Чурило Показати IP 11 Грудня 2015 15:21
Так вони ж цю владу вибирали... Ось тепер і мають
Влада народу Показати IP 11 Грудня 2015 17:11
А хто будє годувати шахтарів ПАР ?
Діма Показати IP 11 Грудня 2015 17:24
Вибрали свого нардепа Гузя чи "Гуся"-їдьте в Київ і нехай Вам покаже як представляє Ваші інтереси!!!! А не ходите пів дня по дорозі без толку,ще й іншим працювати не даєте!!!!!!!!!! Ганьба!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus