USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині перекинувся мікроавтобус: пасажир помер, а водія, який був п’яним, посадили на 6 років

15 Жовтня 2023 07:15
Шість років за ґратами проведе чоловік, який п’яним вчинив ДТП на Волині. Водій за кермом мікроавтобуса перекинувся та врізався в інше авто. Пасажир, який постраждав у ДТП, через два місяці помер у лікарні.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду.

Трагічна ДТП трапилася минулого року 9 вересня в післяобідню пору на вулиці Центральній в селі Дарівка Ковельського району. П’яний Анатолій М. за кермом Volkswagen Transporter, не впоравшись з керуванням, виїхав праворуч за межі проїзної частини та допустив перекидання мікроавтобуса і зіткнення з Opel Movano, який стояв на лівому узбіччі. Внаслідок ДТП пасажир Volkswagen отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер 26 листопада у лікарні.

Анатолій М. підтвердив усі обставини вчинення злочину під час судового засідання. Мати померлого не вірила у щире каяття винуватця ДТП та зауважила у суді, що виправлення обвинувачення можливе тільки у разі призначення йому максимального покарання. Вона також підтвердила, що Анатолій М. частково відшкодував шкоду.

Про Анатолія М. відомо, що він працює дорожнім робітником у ТОВ «Волиньдорбут», є волонтером БО «БФ «БІ Сейф», має відзнаки за волонтерською діяльністю. Чоловік проживає разом з бабусею, яка потребує постійного стороннього догляду, однак її опікуном не являється.

Врахувавши усі обставини справи, суд призначив Анатолію М. покарання у виді шести років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus