USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На Волині п’яний водій Audi втікав від поліції

28 Грудня 2022 23:27
На Волині п’яного водія Audi, який втікав від поліції, на рік позбавили прав та оштрафували на 17 тисяч гривень.

Про це стало відомо з постанови Маневицького районного суду.

Правопорушення трапилося 20 листопада після 23.00 на автомобільній дорозі між селами Красноволя та смт. Колки. Водій Audi A4 Микола Ч. проігнорував проблискові маячки та звукові сигнали поліції, не зупинившись на вимогу правоохоронців.

Коли ж водія вдалося зупинити, поліцейські виявили, що той має ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти огляд він відмовився.

Таким чином водій вчинив правопорушення, передбачені статтею 122-2 та частиною 1 статті 130 КУпАП. На розгляд справи правопорушник не з’явився, однак в графі пояснення протоколу про адміністративне правопорушення свою вину визнав.

Докази також підтвердили вину водія, тому суд оштрафував його на 17 тисяч гривень та на рік позбавив водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 31 Грудня 2022 06:36
Поліцію на першу лінію оборони,аштрафного траншеї копати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus