USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині п’яний водій Mercedes хотів відкупитися від поліції за 100 євро, а заплатить 17 тисяч гривень

7 Березня 2021 17:47
На Волині судили водія, який, перебуваючи «під мухую», хотів відкупитися від поліцейських за 100 євро.

Як стало відомо з вироку Горохівського районного суду Волинської області, 5 грудня минулого року поліцейській зупинили у селі Мирне Горохівського району Mercedes Benz на польській реєстрації, водій якого мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення водій запропонував поліцейським гроші. Незважаючи на неодноразові попередження, чоловік все ж спробував дати правоохоронцям 100 євро.

Під час досудового розслідування між прокурором та водієм була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив. Водію призначили покарання у виді штрафу 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus