USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині під час ремонту школи важко травмувався чоловік

28 Жовтня 2020 09:10
На Волині важко травмувався працівник ремонтної бригади.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Так, 27 жовтня рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі Управління ДСНС у Волинській області надали допомогу працівнику, який травмувався під час виконання ремонтних робіт з перекриття даху будівлі школи в с. Велика Яблунька Маневицького району.

Чоловік отримав важку різану рану правого стегна. Характер травми не дозволяв йому самостійно або за допомогою сторонніх осіб спуститися з висоти на землю, відтак о 15:45 працівники зателефонували про допомогу до служби «101».

Бійці ДСНС за допомогою рятувальної мотузки та спеціального обладнання здійснили евакуацію потерпілого з даху будівлі та передали його лікарям карети швидкої медичної допомоги.

Аварійно-рятувальні роботи завершено о 16:32, до робіт залучалось 4 чоловіка особового складу, одна одиниця техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus