USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині підприємство не платило селянам за здане молоко

12 Лютого 2015 14:44
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ПАТ «Ковельмолоко» привести господарську діяльність у відповідність до діючих договорів з населенням. Про це повідомили у прес-службі волинських антимонопольників.

Згідно з результатами розгляду депутатського звернення територіальне відділення встановила, що протягом серпня - жовтня 2014 року ПАТ «Ковельмолоко» не здійснювало своєчасного розрахунку за заготовлене від населення села Замости Турійського району Волинської області молоко коров’яче незбиране, внаслідок чого здавачі були вимушені припинити здачу молока Товариству.

Слід зазначити, що протягом серпня-жовтня 2014 року на території з села Замости заготівлю молока коров’ячого незбираного від населення здійснювало лише ПАТ «Ковельмолоко». Відповідно Товариство діяло зі структурними ознаками монопольного (домінуючого) становища на ринку заготівлю молока коров’ячого незбираного від населення в межах села Замости.

Відповідно до наявної у територіального відділення інформації Товариство при наявності заборгованості за отримане молоко від здавачів першочергово здійснює розрахунок з існуючими здавачами молока коров’ячого незбираного та затримує повернення заборгованості здавачам, які відмовились від господарських відносин з Товариством.

Такі дії Товариства містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку заготівлі молока коров’ячого незбираного від населення в межах села Замости Турійського району Волинської області шляхом ущемлення інтересів споживачів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку.

Відділення рекомендувало ПАТ «Ковельмолоко» привести господарську діяльність у відповідність до діючих договорів – доручень на закупівлю молока в населення. Про виконання зазначених рекомендацій повідомити територіальне відділення у 15-денний термін з дня їх отримання та надати матеріали, що підтверджують виконання зазначених рекомендацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
балакун Показати IP 12 Лютого 2015 15:23
Вам вже перед виборами заплатили!!! Тепер ваша черга годувати івахіва з єрьомою)))
Водовоз Показати IP 12 Лютого 2015 19:34
коментар було видалено
111 Показати IP 13 Лютого 2015 10:27
нехай правоохоронні органи заставлять заплатити по зарешній ціні а не потй ціні яка була літом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus