USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині побільшало ДТП за участю пішоходів

27 Жовтня 2017 18:34
За перехід вулиці у недозволеному місці — штраф 51 гривня. Однак частіше правоохоронці вдаються до роз’яснень, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Один із найкритичніших у цьому сенсі в Луцьку – проспект Соборності. Здебільшого, порушення фіксують неподалік зупинки громадського транспорту, навпроти якої — кілька магазинів, зокрема, хлібний кіоск.

Нагадаємо, 10 жовтня на проспекті Соборності сталася аварія за участю 4 автомобілів.

Євген Тандора в цьому мікрорайоні проживає 30 років. Каже, вже звик ходити цією стежкою, але було б дуже зручно, якби тут зробили нерегульований перехід.

Деякі пішоходи порушують правила навіть тоді, коли назустріч їде поліцейський автомобіль. Луцьк — у числі українських міст, де нічної пори освітлюють нерегульовані переходи. На думку інспектора патрульної поліції Святослава Рищиковця, варто також звернутися до міжнародного досвіду боротьби з порушеннями ПДР пішоходами.

Водій швидкої допомоги зі стажем Володимир Тимчук не має пояснень такої безпечності пішоходів. За його спостереженнями, останнім часом усе більше піших ігнорують правила дорожнього руху.

За інформацією Управління патрульної поліції, в області за останні два місяці кількість ДТП за участю пішоходів зросла майже на 15 відсотків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кіндрат Панасович Показати IP 27 Жовтня 2017 18:58
знову ці пішоходи на бляхах...
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2017 19:35
ті пішоходи як сліпі телята пруть напролом ніби машин не бачать, по мобілці розмовляють коли дорогу переходять , нікуди не дивляться...
Ніка Показати IP 27 Жовтня 2017 20:00
Через наших пішоходів нас ніколи не візьмуть в Євросоюз ! Просто ужас, дикість, наглість від більшості пішоходів :- в жодній європейській країні не лізуть пішоходи на перехід як вівці, а зупиняються перед переходом, чекають повної зупинки автомобілів, якщо підходять інші пішоходи то очікують їх і йдуть разом, а в нас мобіла в вусі, повільний наглий перехід, вискакують на дорогу як бичок на теличку, просто ужас, просто жах ..:
хехъ Показати IP 28 Жовтня 2017 06:34
Тільки не кажіть, що пішоходи - люди з однієї планети, а водії - з іншої. І воділи не розмовляють по мобілках.
Коза Показати IP 30 Жовтня 2017 16:27
Якраз Соборності дуже зручно перейти в недозволеному місці - на кожній смузі по 2 світлофора і острівок-газон між смугами, де можна почекати. Якщо не сліпий і уважний, то дуже зручно. На Відродженння і Молоді перехід у недозволеному місці - це лотерея, та й на нерегульованому переході також.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus