USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині поліція упіймала молодика зі зброєю, валютою та бурштином

25 Січня 2016 16:46
Волинські поліцейські вилучили в мешканця Рівненської області бурштин, гроші та зброю.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Так, учора, 24 січня, у Маневицькому районі поліцейські в автомобілі 21-річного жителя Рівненської області вилучили майже 5 кілограмів бурштину. Крім цього, в салоні транспортного засобу правоохоронці знайшли $ 5 тисяч, два пістолети, набої та електронні ваги.

Поліцейські на блокпосту неподалік села Вовчецьк Маневицького району зупинили автомобіль «Wolksvagen Passat». Водій пред’явив документи на транспортний засіб з очевидними ознаками підробки. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Маневицького відділу поліції.

Під час огляду автомобіля в салоні транспортного засобу виявили $ 5 тисяч, два стартові пістолети «Ekol Botam» та «Double Eagle» без номерів, 13 патронів шумової дії калібру 8 міліметрів, дві електронні ваги, а також майже 5 кілограмів камінців коричневого кольору різної фракції, які схожі на бурштин-сирець.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України», – повідомив Анатолій Близнюк, начальник Маневицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Українець! Показати IP 25 Січня 2016 18:46
Настоящий Бандіт!
олег Показати IP 25 Січня 2016 21:24
просто здали хлопця видно табличку ділення забув
Просто лучанин Показати IP 26 Січня 2016 08:05
Гамно мале. Бандіт.. Закрити на*й такого бурштинчика. По**уївали вже зовсім. В мздюка два пістолета,а шо вже далі говорити????!!?!! Скоро в 30 з 5 автоматами ходити будуть. Чи вам всім його мало? Стріляються,ріжуться,бьються. Та подавіться бл**ть тими баксами.
Анонім Показати IP 26 Січня 2016 20:43
Що жаба давить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus