USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині попрощалися із загиблим воїном Сергієм Засадком

22 Червня 2022 17:28
Сьогодні, 22 червня, після кількамісячної ДНК-експертизи назавжди повернувся додому волинянин Сергій Засадко.

Як повідомляють у Володимирській громаді, мешканці зустріли труну з тілом полеглого Героя навколішки, сформувавши «живий» ланцюг, який пролягав вулицями Луцькою та Зимнівською.

Останнім гучним гудком залізничного транспорту попрощались з колишнім колегою і працівники Рівненської філії «Львівської залізниці», коли кортеж з вантажем «200» перетинав залізничний переїзд на вулиці Луцькій.

Читати ще: Останній шлях додому: на Волинь доставили тіла трьох Героїв

Прощались із загиблим захисником, якому тепер назавжди 37, у селі Зимне, де мешкають його батьки. Підтримати згорьовану дружину та рідню прийшли сотні односельчан, а також друзі і побратими Сергія. Труну з тілом Героя пронесли на руках через усе село до Зимненського монастиря, у храмі якому відбувся чин похорону.

Водій артилерійської батареї був мобілізований до війська у лютому цього року після повномасштабного вторгнення росії на територію України. Не чекаючи повістки, сам вирушив до територіального центру комплектування, адже не міг лишатись осторонь, коли на рідну землю прийшла біда.

Зі зброєю у руках він мужньо обороняв Україну від ворога. Загинув Сергій Засадко 28 квітня в результаті артилерійського обстрілу на Донеччині.

У бійця залишилась дружина та 8-річна донька.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus