USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рожищенському районі планують створити соціальний офіс

15 Липня 2016 09:59
Вирішити проблеми соціально вразливих верств населення у Рожищенському районі пропонують шляхом відкриття офісу з надання соціальних послуг громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це йшлося під час шостої сесії Волинської обласної ради 14 липня.

У запиті до голови облради, голови ОДА, голови Рожищенської РДА, голови райради та мера Рожища депутат Василь Столяр повідомив, що до нього звернулася директор територіального центру соціального обслуговування району Галина Поліщук. Вона просила у зв’язку зі зверненням представників громадських організацій посприяти у вирішенні питання відкриття соціального офісу з надання соціальних послуг громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, на базі відділення соціально-побутової адаптації терцентру соціального обслуговування.

У 2014 році терцентр розробив попередню пропозицію будівництва комплексу надання соціальних послуг. Функціонування такого комплексу задовольнило б потреби соціально вразливих верств населення, воїнів АТО та їхніх сімей у соціальних послугах. З метою часткового вирішення проблеми (недостатня кількості приміщень для надання соціальних послуг) територіальний центр просить надати в користування вільне приміщення на вулиці Драгоманова, 2 та передбачити в бюджеті 2016 року кошти на створення соціального офісу для людей з особливими потребами. А саме, облаштування пандусу та кімнати гігієни, заміну вікон та дверних блоків, проведення косметичного ремонту.

Депутат просив проаналізувати питання та за можливістю надати необхідне фінансування. Запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рожищанин Показати IP 15 Липня 2016 14:00
Звернення пана Столяра запізнилось на рік. Цікава робота з виборцями!!!! Соціальні офіси вже відійшли в небуття та й відділення такого вже нема. Як можна піднімати таке питання на сесії не вивчивши ситуації?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus