USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Волині просять 210 тисяч на ремонт дороги

15 Липня 2016 18:07
210 тисяч гривень з обласного бюджету просить виділити Штуньська сільська рада Любомльського району на ремонт дороги.

Про це стало відомо під час шостої сесії Волинської обласної ради, 14 липня.

Так, до депутата облради Юрія Гупало звернулася Штуньська сільрада з проханням посприяти у виділенні коштів на поточний ремонт щебеневого покриття дороги обласного підпорядкування місцевого значення Висоцьк-Терехів-Замлиння-Штунь-Радехів на ділянці Штунь-Радехів.

Кошторисна вартість проекту - 420 тисяч гривень. До облдержадміністрації вже надіслали гарантійні листи про співфінансування від Штуньської сільської ради в розмірі 70 тисяч, Вишнівської сільської ради (70 тисяч) та Любомльської районної ради (70 тисяч). Але на ремонт ще не вистачає 210 тисяч.

Тож Штуньська сільська рада просить виділити з обласного бюджету кошти на співфінансування ремонту дороги. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus