USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині прикордонники виявили склад з тютюновою контрабандою

15 Червня 2016 08:13
Місце накопичення контрабанди тютюнових виробів виявили у населеному пункті Терехи Любомльського району Волинської області співробітники Державної прикордонної служби України разом зі Службою безпеки України у Волинській області, - повідомляють у прес-службі одного з відомств.

Відомо, що продукцію готували для подальшого переміщення через кордон.

В рамках оперативних заходів правоохоронці відстежили маршрут транспортного засобу, який використовувався зловмисниками з метою протиправної діяльності. Коли він прибув до так званої бази, співробітники Держприкордонслужби взяли під охорону можливе місце протиправної діяльності та заблокували можливі шляхи втечі правопорушників.

Далі на підставі ухвали суду, в рамках кримінальної справи спільно із співробітниками СБУ було проведено огляд вищевказаного приміщення. Як результат, у гаражі та інших приміщеннях помешкання виявлено запаковані у поліетиленові пакунки 5 790 пачок сигарет.

Варто зазначити, що окрім сигарет також вилучено автівку, як засіб переміщення контрабанди. Крім того встановлено, що автомобіль не зареєстрований в Україні та переміщувався з підробленими номерними знаками. Наразі продовжуються слідчі дії.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що депутата Ратнівської районної ради Сергія Кузьмичова підозрюють у контрабанді цигарок. Чоловіка затримали на автомобільній дорозі Київ-Ковель та вилучили 60 тисяч пачок цигарок без акцизних марок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Орест Показати IP 15 Червня 2016 08:53
Знову бивший мент Степанюк попав на гроші, Скоро тих всіх податківців попустять на гроші від конфіскату
петро Показати IP 15 Червня 2016 09:14
контрабанда - незаконне (поза пунктом пропуску, з приховуванням від митного контролю) переміщення товару через кордон. Що Терехи вже за кордоном? І всього 2 ящика цигарок. Це не робота, а лише чергова галочка для замилювання очей платників податків, які утримують правоохронні органи, що імітують роботу такими оперативним заходами.
Володя Показати IP 15 Червня 2016 14:13
Про яку контрабанду йде мова, якщо сигарети українського виробництва і мають акцизні марки...?А на рахунок машини, ніякого права вилучати вони не мали , машина занесена в базу даних митниці що вона законно перетнула кордон, просто через несправність автотранспортного засобу не змогла в зазначений час перетнути кордон....а те що там пишуть що підроблені чи не ті номерні знаки, це все чистої води обман.
Мігілейко Показати IP 15 Червня 2016 14:28
Не тих берете. Ви ловіть злочинців.
Дибілізм Показати IP 15 Червня 2016 18:28
За 2 ящика акцизних цигарок, ростриляти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus